faqe_baner

Media

Kryetari i Bashkisë së Vientiane, kryeqyteti i Laosit, së fundmi lëshoi ​​një certifikatë nderi për Pekin Applied Biological Technologies (XABT) për dhurimin e Kompleteve të Zbulimit të Acideve Nukleike 2019-nCoV për të mbështetur përpjekjet e Vientiane për parandalimin dhe kontrollin e epidemisë në 2021. Në të njëjtën kohë, zëvendësdrejtori i zyrës së marrëdhënieve të jashtme të Vientiane, i dërgoi një letër falënderimi XABT-së në emër të Qeverisë Komunale të Vientiane dhe Komitetit të Parandalimit dhe Kontrollit të Epidemisë.

img (1)

Virusi nuk njeh kufij, por gruaja më e keqe zbulon më të mirën tek njerëzit.Që nga shpërthimi i COVID-19, XABT ka ndërmarrë përgjegjësinë sociale të korporatës me veprime praktike dhe ka dhuruar komplete për zbulimin dhe nxjerrjen e acidit nukleik në Itali, Iran, Malajzi, Tajlandë dhe Bangladesh për të mbështetur luftimet e tyre kundër epidemisë.Kompania do të vazhdojë të japë kontribute pozitive për të vazhduar përpjekjet për kontrollin e epidemisë në mbarë botën.

img (2)

Zbulimi i acidit nukleik është një metodë e rëndësishme testimi dhe shqyrtimi për 2019-nCoV e përdorur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) dhe autoritetet kombëtare të shëndetit.XABT, ndër të gjitha kompanitë që kanë marrë certifikatën e regjistrimit nga Administrata Kombëtare e Produkteve Mjekësore të Kinës për reagjentin e zbulimit të acidit nukleik të koronavirusit, është një nga kompanitë e pakta të teknologjisë së lartë që prodhon teknologjinë e zbulimit të shpejtë që mbulon tre gjene, ORF1ab, N dhe E.

Kompleti i zbulimit të acidit nukleik 2019-nCoV i kompanisë (metoda PCR me fluoreshencë) mund të arrijë saktësi deri në 99,9% për shkak të lidhjes specifike në nivel molekular dhe u përfshi në Listën e Përdorimit Emergjent të OBSH-së në maj 2020. Kompania ka marrë sistemin ISO13485 certifikimi dhe produktet e tij, të cilat të gjitha janë në përputhje me standardet e certifikimit CE të BE-së, po miratohen nga gjithnjë e më shumë vende si një mjet për të kontrolluar dhe parandaluar përhapjen e mëtejshme të virusit, si dhe duke u njohur si zgjidhja më efektive nga më shumë. dhe më shumë organizata.

img (1)

Koha e postimit: Dhjetor-23-2021