ZC
Banner Cacar Monyet
SARS-Cov-2 sareng Influenza AB
ZC2
ZC3

NgeunaanUs

Beijing Applied Biological Technologies Co., Ltd. (XABT), perusahaan diagnostik molekular anu khusus dina pamekaran solusi deteksi mikroba patogén, kantor pusatna di Zhongguancun Life Science Park di Beijing.

Maca deuiGO
c26556f8

SadayanaProduk

service_img

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

ngalebetkeun ayeuna

wartos & blog

nempo leuwih
  • news_item

    Hatur nuhun!Pharmed & Kaséhatan Vietnam 2022

    maca deui
  • news_item

    Miluan kami di PHARMED & HEALTHCARE VIETNAM 2022

    maca deui
  • news_item

    XABT Kéngingkeun Sertipikat MHRA Inggris - Monkeypox V...

    maca deui