page_banner

Média

Walikota Vientiane, ibukota Laos, nembé ngaluarkeun sertipikat ngahormatan ka Beijing Applied Biological Technologies (XABT) pikeun sumbangan Kit Deteksi Asam Nukléat 2019-nCoV pikeun ngadukung usaha Vientiane dina pencegahan sareng kontrol wabah di 2021. Dina waktos anu sami, timbalan diréktur kantor urusan luar nagri Vientiane, ngirim surat hatur nuhun ka XABT atas nama Pamaréntah Kota Vientiane sareng Komite Pencegahan sareng Kontrol Wabah.

img (1)

Virus henteu terang wates, tapi anu paling awon tina wimes nembongkeun anu pangsaéna pikeun jalma.Kusabab wabah COVID-19, XABT parantos ngalaksanakeun tanggung jawab sosial perusahaan kalayan tindakan praktis sareng nyumbangkeun deteksi asam nukléat sareng kit ékstraksi ka Italia, Iran, Malaysia, Thailand sareng Bangladesh pikeun ngadukung tarungna ngalawan wabah.Pausahaan bakal teras-terasan masihan kontribusi anu positif pikeun neraskeun usaha pikeun ngontrol wabah sadunya.

img (2)

Deteksi asam nukléat mangrupikeun metode tés sareng saringan penting pikeun 2019-nCoV anu dianggo ku Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) sareng otoritas kaséhatan nasional.XABT, diantara sadaya perusahaan anu ngagaduhan sertipikat pendaptaran ti Administrasi Produk Médis Nasional Cina pikeun réagen deteksi asam nukléat coronavirus, mangrupikeun salah sahiji ti saeutik perusahaan téknologi tinggi anu ngahasilkeun téknologi deteksi gancang anu ngawengku tilu gén, ORF1ab, N sareng E.

Kit deteksi asam nukléat 2019-nCoV perusahaan (metode PCR fluoresensi) tiasa ngahontal akurasi dugi ka 99,9% kusabab beungkeutan khusus dina tingkat molekular sareng kalebet kana Daptar Panggunaan Darurat WHO dina Méi 2020. Perusahaan parantos nampi sistem ISO13485. sertifikasi, sareng produk-produkna, sadayana saluyu sareng standar sertifikasi CE EU, diadopsi ku langkung seueur nagara salaku alat pikeun ngontrol sareng nyegah panyebaran virus salajengna sareng diakui salaku solusi anu paling efektif ku seueur deui. sarta leuwih organisasi.

img (1)

waktos pos: Dec-23-2021